Parempi perehdytys, parempi työtulos
Perehdytä työntekijäsi talon tavoille tehokkaammin, nopeammin ja helpommin WellWorksin sähköisellä perehdytystyökalulla!
Uusien työntekijöiden perehdyttäminen ja uusiin työtehtäviin opastaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta. Katso vaikka.

Miksi Perehdytys-työkalu?

.

Säästät

Huono perehdytys tulee todella kalliiksi heikon työtuloksen ja jopa työtapaturmien muodossa. Se myös vähentää työntekijän sitoutumista yritykseenne, mikä puolestaan voi johtaa jatkuvaan ja kalliiksi tulevaan työntekijöiden vaihtuvuuteen. Perehdytys-työkalullamme voitte välttyä näiltä ongelmilta.

Lisäät työn tuloksia ja tehokkuutta

Suunniteltu perehdytys auttaa työntekijää oppimaan työtehtävänsä nopeammin ja paremmin. Sähköisellä perehdytysjärjestelmällä voit suunnitella ja muokata yksilöllisiä perehdytyssuunnitelmia, joiden toteutumista voidaan seurata helposti ja muokata tarvittaessa reaaliaikaisesti.

Hakeutuuko teille parhaat työntekijät?

Hyvin perehdytetyt työntekijät viihtyvät paremmin työssään ja kertovat siitä myös kavereilleen. Tämä heijastuu positiivisesti myös yrityksenne työnantajamielikuvaan ja lisää yrityksenne houkuttelevuutta työnantajana.

Näin työkalu toimii

 • Luo ja tuo perehdytyspohjia

  Pääkäyttäjä luo kaikille yhteiset ja työtehtäväkohtaiset perehdytykset. Vanhat perehdytyspohjat voidaan muuttaa sähköisiksi ja räätälöidä yksilöllisesti.

 • Määrittele perehdyttäjät

  Määrittele, kuka opastaa mitä aihealuetta ja missä työpisteessä. Nämä tiedot lähetetään myös sähköpostitse perehdyttäjille. Perehdyttäjät voivat täydentää ja muokata prosessia.

 • Reaaliaikainen muokkaus

  Perehdytettävä henkilö voi antaa palautetta saamastaan perehdytyksestä ja työnopastuksesta sekä sen aikana että jälkeen. Palautteen avulla voidaan kehittää perehdytysprosesseja entistä paremmiksi.

 • Hyödynnä verkko-oppimista

  Perehdytettävä saa verkkolevyosoitteen tai nettiosoitteen, jossa on materiaalia kyseessä olevaan perehdytykseen. Perehdytettävä voi käydä materiaalin läpi omaan tahtiinsa ja lopuksi antaa palautteen perehdytyksen toimivuudesta.

Hinnoittelu

198e/kk

Rajaton käyttö, ei muita kuluja

Ota Perehdytys-työkalu riskittömään kokeiluun ottamalla meihin yhteyttä!

Yhteydenotto

Annamme täyden tuotetakuun, joten haluamme selvittää Perehdytys-työkalun soveltuvuuden yrityksellenne, koska yrityksemme arvona on tuottaa aitoa hyötyä.
Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.