Yritys

Toimintamme lähtökohtana on, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen laadun ja palvelun. Seisomme tuotteidemme takana niin vahvasti, että uskallamme luvata täyden palautusoikeuden, jos lupaamamme asiat eivät toteudu yrityksessänne.

WellWorks auttaa tehostamaan yrityksenne suorituksia – jokapäiväisessä arjessa

1 Kokonaisvaltainen ratkaisutoimittaja
WellWorks on ainoa toimijana Suomessa, joka tarjoaa valmiit, monipuoliset ja kokonaisvaltaiset ratkaisut HR- ja työturvallisuusohjelmistoihin.

2 Vahva osaaminen
Meillä on laaja kokemus henkilöstöhallinta - ja työturvallisuusohjelmistojen toteutuksesta erilaisten yritysten kanssa. Kaikki järjestelmämme ovat kehitetty yhteistyössä oheisten toimijoiden kanssa. Jokainen asiakas on meille yksilö, siksi räätälöimme tuotteemme aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi.

3 Kyky toteuttaa
Olemme yhteistyökumppani, joka kykenee toimittamaan arjessa toimivaksi kehitetyt työkalut tavoiteltujen hyötyjen saavuttamiseksi. Tapamme toimia on käytännönläheinen ja osallistava, millä varmistamme hyvät lähtökohdat tarjoamiemme palveluiden toimivuudelle. Näin voimme antaa täyden takuun tuotteidemme toimivuudesta.

4 Pitkäaikainen kumppanuus
WellWorks Oy:n toimintafilosofiassa seuraavat asiat muodostavat perustan, jonka mukaan asiakassuhteistamme on rakentunut pitkäaikaisia kumppanuussuhteita.

Ohjelmistojen kehitystyöhön ovat osallistuneet mm. seuraavat yritykset ja yhteisöt.

Asiakkaat Asiakkaat