Yritys

Toimintamme lähtökohtana on, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen laadun ja palvelun. Seisomme tuotteidemme takana niin vahvasti, että uskallamme luvata täyden palautusoikeuden, jos lupaamamme asiat eivät toteudu yrityksessänne.

WellWorks auttaa tehostamaan yrityksenne suorituksia – jokapäiväisessä arjessa

1 Kokonaisvaltainen ratkaisutoimittaja
WellWorks on ainoa toimijana Suomessa, joka tarjoaa valmiit, monipuoliset ja kokonaisvaltaiset ratkaisut HR- ja työturvallisuusohjelmistoihin.

2 Vahva osaaminen
Meillä on laaja kokemus henkilöstöhallinta - ja työturvallisuusohjelmistojen toteutuksesta erilaisten yritysten kanssa. Kaikki järjestelmämme ovat kehitetty yhteistyössä oheisten toimijoiden kanssa. Jokainen asiakas on meille yksilö, siksi räätälöimme tuotteemme aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi.

3 Kyky toteuttaa
Olemme yhteistyökumppani, joka kykenee toimittamaan arjessa toimivaksi kehitetyt työkalut tavoiteltujen hyötyjen saavuttamiseksi. Tapamme toimia on käytännönläheinen ja osallistava, millä varmistamme hyvät lähtökohdat tarjoamiemme palveluiden toimivuudelle. Näin voimme antaa täyden takuun tuotteidemme toimivuudesta.

4 Pitkäaikainen kumppanuus
WellWorks Oy:n toimintafilosofiassa seuraavat asiat muodostavat perustan, jonka mukaan asiakassuhteistamme on rakentunut pitkäaikaisia kumppanuussuhteita.

Ohjelmistojen kehitystyöhön ovat osallistuneet mm. seuraavat yritykset ja yhteisöt.

Asiakkaat
Finland

Yhteydenotto:

WellWorks Oy
Yrjönkatu 14 C 2 Jyväskylä 40100 Finland

+358 50 561 3580 info(a)wellworks.fi

Tietoa yrityksestä:

WellWorks uskoo yksilöllisesti yrityksen tarpeisiin muokattujen sähköisten työkalujen voimaan ja asiakaslähtöisen toimintatapamme tuomaan asiakashyötyyn.

WellWorks kehittää jatkuvasti uusia palveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat luoda parempia ja tuottavampia käytäntöjä toimintaansa sekä saavuttaa entistä parempia tuloksia sujuvamman arjen avulla.

Uutiset:

Koskaan aikaisemmin peltotöiden kirjaaminen ei ole ollut näin helppoa.
WellWorks on kehittänyt yhdessä peltoviljelijöiden kanssa mobiililaitteissa toimivan peltotöiden kirjaamisjärjestelmän, joka hyödyntää NFC-tekniikkaa. Pelto NFC:n avulla säästät aikaa, helpotat huomattavasti pellolla tehtävien töiden kirjaamista, vähennät paperitöitä ja asioiden moneen kertaan kirjaamista. Ota käyttöön Pelto NFC. Lataa sovellus Play-kaupasta ja tilaa tunnukset meiltä. Lisätietoa
Ota kokonaisuus haltuun. HoivaTyöTurvalla helpotat työturvallisuus arjen pyöritystä.
Monipuoliset työkalut, vikkelä ilmoitusten käsittelymahdollisuus ja kattava raportointi muodostaa HoivaTyöTurvasta erinomaisen kokonaisuuden. Henkilöstön työturvallisuusasioiden osaaminen kasvaa aivan kuin itsestään, koska työkalu tekee työturvallisuusasiat reaaliaikaisesti läpinäkyväksi koko henkilöstölle. Järjestelmän käytöönotto on edullista, koska sinun ei tarvitse tehdä mitään laite- tai ohjelmistohankintoja.
Katso lisätietoja ja esittelyvideo
Ota meihin yhteyttä niin rakennamme sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.