Pelto NFC- helpottaa peltoviljelijöiden arkea

WellWorks on kehittänyt yhdessä peltoviljelijöiden kanssa mobiililaitteissa toimivan peltotöiden kirjaamisjärjestelmän, joka hyödyntää NFC-tekniikkaa. Pelto NFC:n avulla säästät aikaa, helpotat huomattavasti pellolla tehtävien töiden kirjaamista, vähennät paperitöitä ja asioiden moneen kertaan kirjaamista. Koskaan aikaisemmin peltotöiden kirjaaminen ei ole ollut näin helppoa.

Viljelijät toivoivat, että peltotöihin liittyvät asiat voisi tehdä: paljon helpommin, nopeammin, luotettavammin, paikan päällä ja heti kerralla sähköiseen muotoon.

Syntyi Pelto NFC- työkalu, jossa on seuraavat viljelylohkokohtaiset toiminnot:

  • Työmerkinnät, kuka on tehnyt, mitä on tehnyt, missä on tehnyt, mitä peltoon on laitettu (lannoitteet, siemenlajit- ja määrät, kasvinsuojeluaineet, maanparannusaineet ...)
  • Satokuormat, mitä on pellosta otettu ja kuinka paljon sekä tieto minne sato on viety
  • Varastomerkinnät, joista näkee varaston reaaliaikaisen saldon sekä sen mitä varastoon on tuotu ja mitä sieltä on otettu
  • Työraportit, kaikista työntekijöistä ja heidän suorittamista työtehtävistä
  • Viestitystoiminto, jonka avulla voidaan tilan toimijoiden kesken lähettää viestejä. Viesteihin on mahdollista liittää ja liitteitä esimerkiksi työohjeita sekä kuvia.

Ota käyttöön Pelto NFC. Lataa sovellus Play-kaupasta ja tilaa tunnukset meiltä.

Jotta voit käyttää Pelto NFC:tä sinulla täytyy olla sellainen Android-laite missä on NFC- lukija. Lisäksi tarvitset NFC-tunnisteita (tageja) n. 1€/ kpl

Lisätietoa