Vieraskirjaamo

Selkeä ja helppokäyttöinen vierailijoiden kirjaamisohjelmisto helpottaa arkeanne. Vieraskirjaamosta saatte käyttöönne netissä toimivan vierailijahallintaan kehitetyn yksinkertaisen ja toimivan kustannustehokkaan järjestelmän.

Vieraskirjaamon avulla vierailun yhteyshenkilö luo nettiselaimellaan sovitusta tapaamisesta ennakkoon vierailijakortin, jonka tietoja voi myöhemmin tarvittaessa muokata. Vastaanotossa voidaan korttiin merkitä saapumisaika ja tulostaa ja luovuttaa vierailijakortti. Samalla järjestelmä välittää tiedon vieraan saapumisesta vierailuun osallistuvien sähköpostiin. Vieraan poistuminen kirjataan sopimallanne tavalla, joko isännän tai vastaanoton toimesta. Vieraskirjaamon web-palvelussa näkyvät selkeästi tulevat vierailut, paikallaolevat vieraat ja päättyneet vierailut, mikä lisää turvallisuutta sekä parantaa palveluanne.

Vieraskirjaamon käyttö on nopeaa. Avautuvien valikkojen avulla vierailukutsun tekemiseen ei mene monta sekuntia.

WellWorks toimittaa käyttöönne valmiin Vieraskirjaamo-paketin, johon kuuluu sovituilla tiedoilla ja logolla varustettu vieraskorttipohja ja vieraskortin tulostamiseen soveltuva tulostin sekä tulostusmateriaali. Järjestelmä toimii internetin kautta, joten sen käyttöönotossa ei tarvita kalliita laite- tai ohjelmistoinvestointeja.

Tutustu esittelyyn